Све категорије

O nama

Ти си овде : Почетна> O nama

Зхузхоу Хуаруи Прецисион Цуттинг Тоолс Цо., Лтд

Зхузхоу Хуаруи Прецисион Цуттинг Тоолс Цо., Лтд. (Шифра акција: 688059) је основана у марту 2007. са регистрованим капиталом од 44.008 милиона РМБ. 

Хуаруи се углавном бави истраживањем, развојем, производњом и продајом уметака од цементног карбида, ужива одличну репутацију у Кини.

Хуаруи подржава развојну стратегију „Независно истраживање и развој, сталне иновације“, посвећену истраживању и развоју уметака од цементног карбида, стално настојећи да побољша свеукупне перформансе и оптимизацију технологије производње.

Ослањајући се на вишегодишњу технолошку акумулацију и квалификоване таленте, заједно са увођењем напредне опреме, Хуаруи је формирао сопствену независну основну технологију у областима 'Материјал супстрата', 'Структура разбијача чипова', 'Прецизно обликовање ' и 'Површински премаз'. Развио је серију стругања, глодања и бушења као три главне линије производа.

Хуаруи-јев основни производ је на водећем домаћем нивоу за перформансе резања, тачност обраде, ефикасност обраде и век трајања. Приступ домаћем врхунском тржишту којим су дуго времена доминирале компаније из Европе, САД, Јапана и Кореје, посебно за уметак за глодање који је добио конкурентску предност.

Хуаруи је награђен као 'Национално високотехнолошко предузеће', 'Национално мало гигантско предузеће', 'Провинција Хунан признати технолошки центар за предузећа' и '100 великих научних и технолошких иновација за пројекат 2020. године' које је признала Комисија за развој и реформу Хунана . Његов бренд 'ХАРДСТОНЕ' је изабран као 'Бренд задовољства купаца' у 4. анкети корисника алата за сечење, а независно развијена ФМ серија плочица за глодање освојила је 'Голден Едге Авардс' и 'Рингиер Тецхнологи Инноватион Авардс'.

НАШ ФАБРИКА

bt
bt
bt

Опрема

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt